EQQI Hangover Formula

Where the world has been waiting for!

Alcohol heeft een dehydraterend effect op het menselijke lichaam, wat resulteert in hoofdpijn, een droge mond en nadorst.

Met het verlies van vocht worden ook verschillende vitamines en mineralen aan het lichaam ontrokken. Het gebruik van EQQI helpt deze verstoorde vochtbalans te herstellen.

Los de EQQI bruistablet op in een glas water voor het slapengaan na overmatig alcoholgebruik, dit zal ervoor zorgen dat je kater drastisch wordt verminderd. Eén dosis bevat tevens 100% van de dagelijks EU-aanbevolen wettelijke hoeveelheid ingrediënten voor het lichaam bovendien zijn de ingredienten volledig op natuurlijke basis.

Voordelen van de EQQI bruistablet en zijn bestanddelen :

Het  actieve bestanddeel asparaginezuur dat  aanwezig in de tablet helpt, bij de afbraak met enzymen van de alcohol-molecule.   Naast de normale afbraak van alcohol in het lichaam, kan de Eqqi-bruistablet  er dus mee voor zorgen dat  deze afbraak wordt versneld.  De Eqqi-bruistablet  zorgt er dus niet alleen voor dat je ‘s morgens geen last meer hebt van een kater, maar ontlast eveneens je lever. Asparaginezuur zorgt  er ook voor dat de mannelijke zaadcellen in het lichaam beweeglijker worden.   Alhoewel  er hierover nog steeds onderzoeken lopende zijn kan dit bestanddeel er mogelijkerwijze toch mee voor zorgen  dat de nefaste invloed van  de verbruikte alcohol op een mogelijke nachtelijke vrijpartij sterk wordt verminderd.  Zeker bij iets oudere mannen heeft dit Asparaginezuur een vruchtbaarheids-bevorderende werking, omdat is aangetoond dat de hoeveelheid, door het lichaam zelf aangemaakt Asparaginezuur, met de jaren afneemt. (het aminozuur asparaginezuur stimuleert de afgifte van LH en daarmee testosteron. Getest als middel om mannen weer vruchtbaar te maken.)

De Eqqi bruistablet bevat ook het bestanddeel  Natrium Bicarbonaat.  Deze stof gaat ervoor zorgen dat er een film wordt gelegd op de maag, en dat de maag en de darmen worden ontzuurd waardoor de mogelijke braakneigingen worden geneutraliseerd. Natrium Bicarbonaat helpt  bovendien giftstoffen in het bloed oplossen zodat ze kunnen uitgescheiden worden. Bovendien wordt het zuur-base evenwicht van het bloed hersteld.

Aanwezige Choline, dit is een B vitamine. Het is essentieel voor veel lichaamsfuncties en wordt gevonden in elke cel in het lichaam. Choline kan door het lichaam zelf geproduceerd worden maar niet in adequate hoeveelheden. Choline werkt samen met andere vitamines, met name foliumzuur en B12. Wat doet Choline? Choline ondersteunt de hersenfunctie, leverfunctie en het hart- en vaatsysteem. Het is ook de voorloper van acetylcholine, een belangrijke neurotransmitter. Choline speelt ook een rol in het vet metabolisme en vetopslag in het lichaam. Choline is met name belangrijk voor het reguleren van het vet in de lever en speelt mogelijk een rol in triglyceride regulatie en vetopslag. (*** referenties informatie)

Ook de Artisjok is aanwezig … dit wordt gebruikt om de galstroom uit de lever stimuleren, en dit wordt gedacht om te verminderen de symptomen van brandend maagzuur en versnelde alcoholafbraak. Artisjok wordt voornamelijk gebruikt bij nierproblemen ten gevolge van alcoholgebruik & leverproblemen.

Mariadistel…. sinds de jaren zestig tonen wetenschappelijke onderzoeken aan dat mariadistel de toxische gevolgen van alcohol voor de lever kan helpen tegengaan en teniet kan doen. Mariadistel (Silybum marianum) is een plant uit het Middellandse Zeegebied die krachtige flavonoïden bevat, waaronder silymarine. Mariadistel beschermt en ondersteunt de lever bij gebruik van alcohol.  Mariadistel (Silybum marianum) is een plant die vooral gebruikt wordt omwille van haar bescherming van de lever tegen toxische stoffen, zoals alcohol en bepaalde geneesmiddelen, en bij leveraandoeningen. Sylimarine (en derivaat silybinine), een bestanddeel van mariadistel, is bekend om zijn antioxidatieve en ontstekingsremmende effecten. Mariadistel is verwerkt in de Eqqi bruistablet. (referenties informatie*)

De kracht van Glutamine, Energievoorziening; in de lever is het koolstofskelet van glutamine een belangrijke bouwstof van glucosemoleculen. En via omzetting in alfa-ketoglutaarzuur kan glutamine worden verbrand in de citroenzuurcyclus. Glutamine is de belangrijkste energiebron voor de dunne darm. Tevens is glutamine een belangrijke energiebron voor immuuncellen. Zuur-basebalans; in geval van acidose neemt het verbruik van glutamine door de nieren sterk toe. De overtollige waterstofatomen worden dan gekoppeld aan de NH3-groep(ammoniak) van glutamine en worden als ammoniumionen (NH4+) uitgescheiden. Ook levert de verbranding van glutamine bicarbonaationen (HCO3-) op die een te lage pH helpen neutraliseren.

De combinatie van ginseng en alcohol ? Ginseng vermindert de negatieve effecten van alcohol en vermindert ‘Elke’ kater zeer drastisch, bovendien is ginseng zeer geschikt om de effecten van alcohol te verminderen op zeer korte tijd (afhankelijk van mens tot mens natuurlijk) is het een noodzaak om uitgerust te worden met ginseng tinctuur. Medische werkingen dat wetenschappelijk bewezen zijn. De eigenschappen van ginseng zijn ontleend aan officiële geneeskrachtige Planten. Dit is een standaardwerk op het gebied van de fytotherapie de medische werkingen op wetenschappelijk onderzoek. Ginseng als benaming verwijst naar drie verschillende kruiden, namelijk Siberische (Eleuthero of Eleutherococcus senticosus), Aziatische (Panax ginseng) en Amerikaanse (Panax quinquefolius) ginseng. Iedere ginsengsoort heeft haar typische eigenschappen, maar alledrie worden ze als tonicum gebruikt en in die optiek meestal genomen ter vermindering van menopauzale klachten, enorme vermoeidheid en angsten.  Het zou euforische energie geven en de conditie en weerstand verbeteren. Verwerkt in de Eqqi bruistablet. (referenties informatie**)

De Eqqi bruistablet is ook rijk aan vitamine C. Deze vitamine elimineert giftige stoffen uit het lichaam. Van vitamine C is ook bekend dat dit beschermt tegen de verwoestende gevolgen van alcoholisme en roken

 Situaties waar de Eqqi-bruistablet  is geadviseerd :

    Na  een nachtje uitgaan waarbij je de volgende dag weer lekker vroeg aan ‘t werk wil…

    Na een zakenlunch/-diner waarbij men alcohol heeft verbruikt

    Na de vrijdagmiddagborrel om weer lekker fris thuis te arriveren

    Wanneer je je sexleven niet wil laten beïnvloeden door alcohol

Dit product is volledig goedgekeurd door het Federaal Agentschap van de voedselketen van België. Dit product is geen vervanging van een evenwichtige, gevarieerde voeding. Bewaren op kamertemperatuur, op een droge en donkere plaats. Buiten het bereik van kinderen houden.

Ne pas dépasser le dosage quotidien. Un complément alimentaire ne peut être utilisé comme substitut d’une alimentation variée et équilibrée et d’un mode de vie sain. À conserver à température ambiante dans un endroit sec et à l’abri de la lumière. Garder hors de portée des enfants.

Bestel nu uw EQQI Hangover cure klik hier en BESTEL NU ONLINE !

Referenties Nieuws

Een bruistablet van Eqqi kan helpen een kater te bestrijden tijdens je slaap, aangezien dit product speciaal ontwikkeld werd om uitdroging door alcohol te voorkomen en rijk is aan vitamine c, Mariadistel, artisjok en ginseng. Anti Kater Test.

 http://weekend.knack.be/lifestyle/radar/de-ultieme-anti-kater-survivalkit-voor-en-tijdens-oudjaar/article-normal-521615.html

First Choice CNN News:

https://www.facebook.com/EqqiHangoverFormula

Difford’s Guide Lonon:

http://www.diffordsguide.com/magazine/2014-02-04/4/hangover-prevention

Nieuws Antwerpen ATV:

http://youtu.be/VvdHnVI_Z5E

Eqqi Route du soleil snowbreak 2013

https://www.facebook.com/routedusoleil

Eqqi Horeca Expo 2012

http://www.horecaexpo.be/

Bier kan kanker helpen genezen

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2646399/2016/03/14/Bier-kan-kanker-helpen-genezen.dhtml

 

*Referenties gebruik Mariadistel

 1. American Institute for Cancer Research. Dietary Options for Cancer Survivors. 2002.
 2. www.anticancerfund.org/nl
 3. http://nccam.nih.gov
 4. www.mskcc.org
 5. Morey B. et al. A review of evidence-based practice in nutrition related complementary therapies: improving the knowledge of dietitians. Cancer Forum, Vol 35 Issue 2, 2011.
 6. Vandebroek A. Voedingssupplementen. Symposium niet-conventionele kankerbehandelingen, Stichting tegen Kanker, 2011.
 7. Heyerick  A. Niet-klassieke behandelingen en kanker: Fytotherapie. Symposium niet-conventionele kankerbehandelingen, Stichting tegen Kanker, 2011.
 8. Del Fabbro B. et al. Nutrition and the Cancer Patient. Oxford University Press, 2010.
 9. www.umgcc.org
 10.  www.cam-cancer.org
 11.  Bloch A. et al. Eating well, Staying well During and After Cancer. American Cancer Society, 2004.

**Referenties gebruik Ginseng

 1. Morey B. et al. A review of evidence-based practice in nutrition related complementary therapies: improving the knowledge of dietitians. Cancer Forum, Vol 35 Issue 2, 2011.
 2. Bloch A. et al. Eating well, Staying well During and After Cancer. American Cancer Society, 2004.
 3. American Institute for Cancer Research. Dietary Options for Cancer Survivors. 2002.
 4. www.anticancerfund.org/nl
 5. www.mskcc.org
 6. www.umm.edu
 7. www.nlm.nih.gov/medlineplus
 8. Vandebroek A. Voedingssupplementen. Symposium niet-conventionele kankerbehandelingen, Stichting tegen Kanker, 2011.
 9. Bauvet F. Utilisation des médecines complémentaires et alternatives, en particulier les suppléments alimentaires et les phytothérapies, par les patients en cours de traitement oncologique. Symposium traitements non-conventionnels, Fondation contre le Cancer, 2011.
 10. Markman M. Safety Issues in Using Complementary and Alternative Medicine. Journal of Clinical Oncology, Vol 20, No 18s (September 15 Supplement): pp 39s-41s, 2002.
 11. Vermorken J. Gebruiksvoorwaarden voor niet-conventionele behandelmethoden en praktische tips. Symposium niet-conventionele kankerbehandelingen, Stichting tegen Kanker,2011.
 12. www.bcfi.be

***Referenties gebruik Choline

 1. http://blog.cholesterol-and-health.com/2010/11/sweet-truth-about-liver-and-egg-yolks.html
 2. http://www.eetgoedvoeljegoed.nl/slimme-mensen-eten-choline/
 3. Aantonende studie http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11190987

 

OPGELET ! wees op uw hoede voor te dure producten met zakjes waardeloze mengsels met voornamelijk maagzout en citroenzuur.  Het is goedkoper van gewoon in de plaatselijke apotheek een pak maagzout (Natriumcarbonaat) aan te schaffen : op te lossen in glaswater en er vervolgens het sap van een uitgeperste citroen bij te voegen. Deze zogezegde anti-kater producten zijn échte volksverlakkerij, een publiciteitsspot op TV veranderd hier niets aan.