Gebruik EQQI Hangover

Nooit meer spijt over het feestje !

EQQI,  deze wonderbaarlijke bruistablet brengt de vloeistoffen van uw lichaam opnieuw in balans na een “avondje uitgaan”.  Zij zorgt voor een actieve rehydratatie en voorkomt op die manier dat het lichaam door  het “teveel”  aan  geconsumeerde alcohol gaat uitdrogen. (anti-kater gebruik)

Alcohol stimuleert namelijk de vochtafscheiding in het lichaam. Dus hoe meer alcohol je drinkt, hoe meer je ook gaat “uitdrogen”!  Wat resulteert in : een droge mond, een futloos gevoel en hoofdpijn (dit door een verlaagde vloeistofdruk in de hersenen).

Door alcoholgebruik kan je maag overprikkeld geraken, waardoor je misselijk kan worden en braakneigingen kan krijgen. Bepaalde afbraakstoffen van alcohol zijn nl. giftig en maken de hoofdpijn en dat misselijk gevoel alleen  nog maar erger.

Ons geavanceerd labo is er , na vele testen en opzoekingen,  in geslaagd om een uniek product te ontwikkelen om al deze effecten te verminderen met een ondertussen wetenschappelijk bewezen en aangetoonde werking.

De eqqi-bruistablet heeft een antitoxische en verkoelende werking, waardoor de functies van de maag en lever weer worden geregulariseerd, zodat blokkades en stagnaties kunnen worden opgeheven.

Voor een optimale werking dient men het product enkel te gebruiken na dit te hebben opgelost  in een ‘groot glas 33cl zuiver water’.   U gebruikt de Eqqi-bruistablet na alcoholgebruik juist voor het slapengaan.  De Eqqi-bruistablet zal er immers voor zorgen dat de verbruikte alcohol wordt geneutraliseerd  tijdens je nachtrust. (voorkomen van een kater)

Normaal gezien zal de werking van de bruistablet reeds de volgende morgen zeer goed te merken zijn.

Voor een goede door-hydratatie ( en vooral na zeer zware alcoholconsumptie) kan het zeker geen kwaad, om ‘s morgens opnieuw een tablet in te nemen bij het ontbijt.

Bestel nu uw EQQI Hangover cure klik hier en BESTEL NU EQQI ANTI KATER ONLINE !

OPGELET ! wees op uw hoede voor te dure producten met zakjes waardeloze mengsels met voornamelijk maagzout en citroenzuur.  Het is goedkoper van gewoon in de plaatselijke apotheek een pak maagzout (Natriumcarbonaat) aan te schaffen : op te lossen in glaswater en er vervolgens het sap van een uitgeperste citroen bij te voegen. Deze zogezegde anti-kater producten zijn échte volksverlakkerij, een publiciteitsspot op TV veranderd hier niets aan.