Symptomen

Symptomen Alcoholgebruik

Effecten
Bij veel mensen zorgt alcohol voor ontspanning en een goede stemming. Alcohol onderdrukt de vermoeidheid. Je voelt je daardoor wat energieker. Je kan je vrolijk, zorgeloos en zelfverzekerd gaan voelen. Bij grotere hoeveelheden is de werking dempend (verdovend/bewustzijnsdaling). Teveel alcohol kan vervelende en gevaarlijke gevolgen hebben.

Werking
Alcohol bereikt via het bloed na een minuut of 10 de hersenen en vanaf dat moment ben je onder invloed. De effecten en bijwerkingen van alcohol zijn bij jongeren, vrouwen en tengere mensen sterker dan bij volwassen mannen.

Bestel nu uw EQQI Hangover cure klik hier en BESTEL NU ONLINE !

OPGELET ! wees op uw hoede voor te dure producten met zakjes waardeloze mengsels met voornamelijk maagzout en citroenzuur.  Het is goedkoper van gewoon in de plaatselijke apotheek een pak maagzout (Natriumcarbonaat) aan te schaffen : op te lossen in glaswater en er vervolgens het sap van een uitgeperste citroen bij te voegen. Deze zogezegde anti-kater producten zijn échte volksverlakkerij, een publiciteitsspot op TV veranderd hier niets aan.