Hoofdpijn Alcohol

Alcohol & Hoofdpijn

Na veel alcohol drinken, steekt een kater de kop op bij het weer nuchter worden. Dit kan gepaard gaan met misselijkheid, overgeven, duizeligheid, dorst, vermoeidheid en hoofdpijn.

Mogelijk speelt bloedvatverwijding door de alcohol een grote rol bij de oorzaak van de kater. Maar echt bewezen is dit niet. Het is dus raden naar de precieze veroorzaker van de hoofdpijnkater.

Er zijn studies gedaan die de aanwezigheid van de stof methanol in een drank als de grote boosdoener aanwijzen. De ergste hoofdpijn zou worden veroorzaakt door dranken rijk aan methanol zoals rode wijn, rum, bourbon en whisky. Witte wijn, gin en wodka zouden dat al minder hebben.

Uitdrogen

Andere theorieën wijzen het vele plassen na het overmatig drinken als veroorzaker aan. Hierdoor zouden zich uitdrogingsverschijnselen voordoen, zoals ook hoofdpijn. Veel water drinken na het avondje stappen zou dus wonderen kunnen doen! Maar er wordt ook gespeculeerd dat de giftige stoffen in de alcohol de veroorzakers zijn.

Bestel nu uw EQQI Hangover cure klik hier en BESTEL UW ANTI KATER NU ONLINE !

OPGELET ! wees op uw hoede voor te dure producten met zakjes waardeloze mengsels met voornamelijk maagzout en citroenzuur.  Het is goedkoper van gewoon in de plaatselijke apotheek een pak maagzout (Natriumcarbonaat) aan te schaffen : op te lossen in glaswater en er vervolgens het sap van een uitgeperste citroen bij te voegen. Deze zogezegde anti-kater producten zijn échte volksverlakkerij, een publiciteitsspot op TV veranderd hier niets aan.